zondag 31 juli 2011

The Oracle at Whistler

In Clearwater zag ik een Fortune Teller, Erica von Kcaat. Ik probeerde een afspraak te maken, maar ze had geen tijd voor mij. Ze had het te druk, vertelde haar dochter me. Twee dagen later zag ik The Oracle at Whistler. Ze geeft psychic readings en had bovendien meteen tijd voor mij. Kennelijk weinig klandizie, dus dat was eigenlijk al een veeg teken.
Om te beginnen moest ik een steen kiezen. Die bleek voor een chakra te staan, ik had het hoofd chakra gekozen. Dat betekent dat ik me met aardse en spirituele zaken bezig houd.
Toen kwamen de kaarten, waaruit ik er steeds een paar moest trekken. Het leverde helaas weinig op. Ze verzuchtte, you are so difficult to read because you are so grounded. Verder moest ik vooral mijn hart en mijn intuïtie volgen. En ze had nog nooit meegemaakt dat er zoveel groene kaarten werden getrokken. That means that you are a very lovable person. Blijkbaar keek ik toen een beetje verbaasd en toen voegde ze eraan toe, Yes you are Roland.
Nou dat is toch een mooi compliment. En dat voor maar 60 Canadese Dollars.

3 opmerkingen:

  1. Nou nou wat leuk. Over je zangkunsten heeft ze blijkbaar (verstandig genoeg) niks gezegd

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Eigenlijk geen slecht bezoekje. Als je zo grounded benf, hoef je niet meer te gaan. Ze zien toch niets. Saves money. En ik denk dat er wel meer mensen zijn die willen zeggen dat je lovable bent (for free).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hallo Roland, Het is Erica Von Kcaat van Clearwater. Een of andere manier kwam ik op je artikel en lezen. Gelieve ons te verontschuldigen voor het niet hebben van de tijd om je te zien voor een afspraak als je hier was. Ik ben erg druk typisch ... Maar ik voelde dat toen ik kwam op uw artikel misschien, ik moest met je praten. Ik moet u laten weten geef ik ook lezingen over de telefoon en email.Or volgende keer dat u zich in het gebied Clearwater, e-mail of bel me van te voren en ik zal de tijd voor u. Ik hoop dat je genoten hebt van de rest van uw reis ..! Ik gebruikte een vertaling site online om dit samen te stellen. ericavonkcaat.ca /

    BeantwoordenVerwijderen