vrijdag 29 juli 2011

Helmcken Falls

We waren gewaarschuwd, be prepared to be stuck speechless. Overdag vast een topdrukte , maar 's avonds lekker rustig.
Hoewel, rustig.... Er was een Zwitsers stel, met een verschrikkelijk oud wijf. Eerst liet ze een foto zien die ze had gemaakt. Van de waterval, wat verrassend. Toen moesten we van haar een foto maken. Daarbij kregen we precies de instructies hoe het moest. Nou zo moeilijk is dat niet hoor, maar mevrouw was kennelijk professioneel fotograaf, en het kwam erg nauw. Het resultaat mocht er zijn. Gezellig op de foto, met de waterval in het midden. Dat het daarbij leek alsof manlief de waterval uitbraakte deerde haar kennelijk niet.
Toen bood ze nog even aan om van ons een foto te maken. Nou, vooruit dan maar. We kregen precies te horen hoe we ons op moesten stellen en in welke richting we moesten kijken. Het eindresultaat is inmiddels vernietigd. Gewoon shift delete.

1 opmerking:

  1. Yes, God created the beautiful country Switzerland. But I think he had an attention deficit when he put the people in it (this an old joke that a Swiss guy told me....so Swiss people if you end up here via Google: I know this is not true!)

    BeantwoordenVerwijderen