dinsdag 9 augustus 2011

What's in The Naam

Vandaag zijn we naar Kitsilano geweest. Daar is ook The Naam, het ouste vegetarische eethuis van Vancouver. Recommended by Keri Smith. Dus de verwachtingen waren hoog gespannen.
Bij de ingang hing dreigend een bordje "Wait te be seated". Dat is dan nog tot daar aan toe, maar als ze je vervolgens gewoon laten wachten terwijl ze niets aan het doen zijn, dan is dat een veeg teken. Normaal zou ik al weg zijn gelopen, maar ja, Keri Smith hè.
Toen bleek the steamer broken. Dus geen Latte of cappuccino en de Chai tea latte moest uit de microwave komen. Over het ontbreken van Wifi heb ik het verder maar niet.
Maar het meest opzienbarende ondervond ik bij het vertrek. Alles bij elkaar kostte het 20 dollar en ik gaf er 23. Een royale fooi voor een broken steamer. Toen ik de deur uit wilde gaan werd ik teruggeroepen, ze hadden me de verkeerde rekening laten betalen. Het kostte namelijk 1,80 meer. Dus met mijn 23 dollar zat ik nog helemaal goed. Ik heb maar snel nog 2 dollar betaald en ben vertrokken.

Mijn conclusie: iets te vegetarisch.

5 opmerkingen:

  1. Geen aanhanger van Kerri Smith meer zeker na deze deceptie?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Trouwens, echter vegetariërs hebben geen steamer nodig, die hebben een melkklopper in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klopt!
    En die laten je ook niet minuten lang in de deuropening staan. Dat is het verschil tussen echte vegetariër en een te vegetariër.
    En Keri zou vast de melk wel aan het schuimen gekregen hebben. Ik blijf gewoon wrecken.

    BeantwoordenVerwijderen