donderdag 8 mei 2014

Actie

Gisterenmiddag werd ik opgeschrikt door iemand van onze communicatieafdeling. Of ik bereid was om een aantal actievoerders van de Socialistische Partij te woord te staan. Natuurlijk was ik dat. Ik heb tenslotte wat ervaring. Bij een vorige werkgever had ik ooit Pieter Storms van het programma Breekijzer op de stoep staan. 
Ik werd opgewacht door een twaalftal in SP outfit gehulde actievoerders. Sandra Beckerman, fractievoorzitter van de SP in de provinciale staten Groningen, voerde het woord. En ik moet zeggen, dat deed ze prima. Het kostte haar weinig moeite om mij voor zich in te nemen. En daarbij stelde ze vast "ik merk dat ik u raak". Dankbaar nam ik de honderd hartvormige ballonnen aan.  


Dat het nog niet zo makkelijk is om die vervolgens op je werkplek te krijgen, was zelfs de aanwezige pers niet ontgaan. Deze foto stond vandaag in het Dagblad van het Noorden. Met als onderschrift "Manager arbeidszaken Roland Verbist heeft zojuist de ballonnen van de SP in ontvangst genomen en probeert ze in het gebouw van Menzis mee te nemen in de lift."

Maar uiteindelijk is het toch gelukt en show ik de ballonnen nog even aan wat collega's.  

2 opmerkingen:

  1. Wat dacht je werkgever: we sturen het charmeoffensief eens af op de SP?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor het compliment. Maar eerlijk gezegd betwijfel ik of mijn werkgever zich wel realiseert hoe charmant ik kan zijn.

      Verwijderen