dinsdag 16 april 2013

Flexibel kantoorconcept (part 2)In een eerdere post meldde ik dat het facilitair bedrijf van mijn werkgever op het punt stond om "het grote ei van gebruikte koffiebekertjes" te verwijderen omdat het niet zou passen in het flexibele kantoorconcept. Om dat te voorkomen, heb ik het (getipt door enkele bezorgde collega's) aangemeld bij de kunstcommissie. Een kunstcommissie waar ook 2 externe kenners in zitten. Na enkele weken van schier ondraaglijke spanning kwam vandaag het verlossende mailtje. 

"Beste kunstliefhebber,
Dank voor je enthousiaste reactie op de oproep van de kunstcommissie van Menzis. Het verheugt ons dan ook dat we je kunnen vertellen dat we je werken graag willen laten zien in de tentoonstelling.
Niets is zo leuk als je eigen kunsttalent aan een groot en breed publiek te kunnen tonen. Dit geldt niet alleen voor professionele kunstenaars maar ook voor serieuze beoefenaars van kunst zonder kunstopleiding."

Kijk eens aan, door een heuse kunstcommissie is mijn recycling project zomaar gepromoveerd tot kunst. En wordt het tentoongesteld. Ik ben geen professioneel kunstenaar en heb geen kunstopleiding, maar ben kennelijk wel een serieuze beoefenaar van kunst. Dank u wel, kunstcommissie. Ik word er bijna verlegen van.4 opmerkingen:

 1. Geweldig! Je wordt zelfs uitgenodigd om meerdere werken tentoon te stellen:). Dan ben je nog wel even bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. In der Beschränkung zeigt sich der Meister.

   Verwijderen
 2. Chapeau voor deze overwinning op de alom tegenwoordige eenheidsworstterreur!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zo is het maar net! Wat leuk om deze bijval te krijgen van iemand die wel professioneel met ontwerp en architectuur bezig is.

   Verwijderen