vrijdag 22 maart 2013

Flexibel kantoorconceptIk werd opgeschrikt door een e-mail van het facilitair bedrijf. Lees mee: "In deze kamer bevond zich een groot ei van gebruikte koffiebekers, naar ik begreep door jou gemaakt. Dit past niet in ons flexibel kantoorconcept. Mijn vraag aan jou is of je dit ei wilt meenemen naar huis? Zo niet, dan laat ik het weghalen."


Bijzonder dat ze daar nu mee komen. Het staat al ruim 2 jaar in mijn kantoor, al dan niet in aanbouw. En nu blijkt het ineens niet te passen in ons flexibel kantoorconcept. Hoezo flexibel?


Ik vind het toch echt niet zo misstaan in ons interieur. En ik kreeg spontaan bijval van een aantal collega's. Op hun advies ga ik het nu aanmelden bij de kunstcommissie. Dus wordt vervolgd (hopelijk).

5 opmerkingen:

 1. Kunstcommissie: een geweldig idee! "Een groot ei van gebruikte koffiebekers", Hahaha, alsof je het zonder beschrijving niet begrijpt. Ik neem aan dat het kantoorconcept zo flexibel is, dat niemand van de flexplek weggejaagd wordt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad niet erg flexibel dat ze er niet mee om kunnen gaan. Als cultureel kunstwerk gooit het hoge ogen, waren er maar meer van die fantasierijke geesten.
  Ik zou het ook niet in de kamer willen,maar dat slaat op de omvang, niet op het project. Verdedig het maar met hand en tand, misschien krijg je volgers.
  Laat de medezeggenschapsraad er maar eens naar kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het past (ook) niet in ons flexibel huisconcept.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De boodschap is duidelijk overgekomen. Maar wij drinken dan ook niet uit wegwerpbekertjes.

   Verwijderen