zondag 1 april 2012
zaterdag 31 maart 2012
De Loop van het Oude Diep (etappe 5)
Van de Blinkerd naar Balinge. Het was met een stevige wind nog best fris vandaag, maar de lente komt eraan. Of is eigenlijk al begonnen. Kijk maar mee.
En deze kastanje, dat duurt nog even, maar die doet ook goed haar best.
En wat dacht je van deze bosanemonen langs het Schoolpad in Balinge.
De sleedoorn staat al in bloei.
En dat geldt ook voor de wilgen.
En wat dacht je van deze bosanemonen langs het Schoolpad in Balinge.
donderdag 29 maart 2012
Chocolate
En niet zomaar chocolade. Wat dacht je van duidingen als: Raw Chocolate, Premier Cru Classic, Extra Fondente, Grand Cru Single Origin en Handcrafted from Tree to Bar.
Zoek de verschillen.
Antwoord: Edelsahne-Schokolade (Kakao 35% mindestens), dekoriert mit weißer Schokolade und Zartbitterschokolade (Kakao 50% mindestens).
Zoek de verschillen.
Antwoord: Edelsahne-Schokolade (Kakao 35% mindestens), dekoriert mit weißer Schokolade und Zartbitterschokolade (Kakao 50% mindestens).
zondag 25 maart 2012
Ouderdag
Gisteren was het ouderdag bij de Groningse studentenvereniging waarvan ik de echte naam liever niet noem. Ik houd het dus maar even op Albertus Perkamentus. Behalve dat het erg gezellig was, was het ook zeer leerzaam. Als ouders maakte we kennis met de Albertiaanse mores en tradities en de daarmee verbonden belevingswereld van de Albertiaan en Albertianesse. Indrukwekkend!
donderdag 22 maart 2012
Abonneren op:
Posts (Atom)