tag:blogger.com,1999:blog-6811989578685525888.post6474820291143763010..comments2023-06-22T13:23:23.103+02:00Comments on Roland of the Lowlands: Meer pruimenRolandhttp://www.blogger.com/profile/13392488372996794943noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6811989578685525888.post-47489751968912037972012-08-05T22:06:05.632+02:002012-08-05T22:06:05.632+02:00Ziet er goed uit!Je moet er even op wachten, maar ...Ziet er goed uit!Je moet er even op wachten, maar dan heb je ook wat!Wat dacht je van pruimenwijn, heb je veel pruimen voor nodig en kun je lang bewaren. Succes verder!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811989578685525888.post-12199782703817208812012-08-04T19:48:01.573+02:002012-08-04T19:48:01.573+02:00In België zeggen ze "de goesting is er al, nu...In België zeggen ze "de goesting is er al, nu de rest nog."Rolandhttps://www.blogger.com/profile/13392488372996794943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811989578685525888.post-77478288842278886382012-08-04T19:45:25.554+02:002012-08-04T19:45:25.554+02:00Jam ga ik misschien nog wel maken. Maar dat eten w...Jam ga ik misschien nog wel maken. Maar dat eten we niet vaak. Er staan nog diverse jaargangen van verschillende vruchten in de kast.<br />Dat gewoon invriezen is een goede tip, dat ga ik waarschijnlijk nog wel doen. Hoewel het (nu nog) wel veel voldoening geeft om ze één voor één te ontpitten en netjes op een dienblad te leggen.Rolandhttps://www.blogger.com/profile/13392488372996794943noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811989578685525888.post-13290764546429230472012-08-04T17:11:32.024+02:002012-08-04T17:11:32.024+02:00Ik zou wel goesting hebben in pruimentaart.Ik zou wel goesting hebben in pruimentaart.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6811989578685525888.post-84218537658799902532012-08-04T11:43:43.847+02:002012-08-04T11:43:43.847+02:00gewoon invriezen in zakje gaat ook prima. Ontdooie...gewoon invriezen in zakje gaat ook prima. Ontdooien duurt wat langer. Bij mij dit jaar het meeste doodgevroren. Pruimen jam is ook niet te versmaden: met halva suiker van van Gils en veel citroensap uit een knijpje plus een scheut mandarin napoleon. Dat is pas jam!! MMMMM. Jack van den BoschAnonymousnoreply@blogger.com